Skip to main content
ikon full

Spectru complet

Acesta este un tip special de extract prin care este extrasă inflorescența plantei. Produsul final va include astfel toți canabinoizii, terpenele, flavonoidele și acizii grași prezenți în plantă. Cu toate acestea, pot exista și diferențe între uleiuri, deoarece metodele de extracție vor determina cu adevărat calitatea produsului final, atât vizual, cât și în ceea ce privește conținutul de ingredient activ.

Cel mai important mecanism de acțiune al extractelor cu spectru complet este așa-numitul efect colectiv, a cărui esență este că sute de compuși din planta de canabis lucrează împreună sinergic, oferind astfel o gamă mai largă de beneficii terapeutice.

Au, în general, un conținut de THC de 0,2% în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Spectru larg

În absența THC, acestea sunt produse în două moduri:
THC este îndepărtat din extractul cu spectru complet sau izolatul CBD este combinat cu alți canabinoizi, terpene și flavonoide izolate pentru a forma un extract cu spectru complet similar cu THC. Perfect pentru sportivii de elită, de exemplu.

ikon isolatum

Isolat

După cum sugerează și numele, aceste izolate conțin molecule izolate de CBD. Produsul nu conține canabinoizi, terpene, flavonoide sau acizi grași, în afară de molecule individuale de CBD.

spectrum

Leave a Reply